La setmana del llibre en Català

Un esdeveniment per autors que creixen amb la llengua

Torna La Setmana del Llibre en Català, més potent que mai! Del 9 al 13 de setembre de 2020.

Info web oficial

Escriure en una llengua que diuen les xifres parlen gairebé vuit milions de persones és decisió i compromís des del punt de vista dels autors, i també de les editorials, i també de les llibreries.
( Font WIKIPEDIA)


La immensa majoria dels catalanoparlants es troben en el domini bilinguïsme, així que per xifres fer-ho en una o una altra llengua pot sens dubte multiplicar exponencialment les possibilitats.
Així que a l’hora de decidir com comunicar una història o un assaig propi, es passa directament a una altra dimensió que les decisions pròpies desde el punt de vista de l´autora o autor. I és obvi que quan escrius un llibre, tots volen vendre molts.

Escriure és temps, és inversió i fer-ho en català és una decisió de compromís que va més enllà de les pròpies particularitats, ha de veure amb on vol arribar i fins on vol arribar.

La unió fa la força, i la Setmana del Llibre en Català és molt més que una fira, es un esdeveniment que permet exactament aicó que deiem; reconèixer aquesta decició de llengua, de fer un homenatge a la tasca de les editorials que editen en català i de les llibreries que apropen al lector les seves publicacions.

I la Setmana vol ser moltes coses més, un punt de trobada entre lectors, llibreries, editorials i revistes que editen en català. Una oportunitat per trobar novetats, per recuperar antics fons editorials i alhora gaudir de lectures en veu alta amb reconeguts autors, actors i periodistes, sopars literaris, taules rodones, nits de música i cinema i espectacles familiars.

Quan i on?

La Setmana del Llibre en Català es celebrarà, en la seva 38a edició, a el Moll de la Fusta

Horari:

Dimecres 9 de 17:00 a 21:00

Dijous 10 a Dissabte 12 de 10:30 a 21:00

Diumenge 13 de 10:30 a 20:00