Activitats per a les famílies | Fundació Joan Miró

Art, cultura i families amb un espai únic per la creativitat per els propers mesos.

Les activitats que organitza la Fundació Joan Miró per a famílies és un programa que reuneix molts valors, promou l’art, la solidaritat, la cultura i compartir.
Cada mes pots gaudir d’alguns dels tallers que per a diferents edats organitza la fundació.

Mans, colors, sentits, creativitat, joc, disseny, joc …

És espai magnífic de la Fundació Joan Miró està situat a la ciutat de Barcelona, en una dels seus pujols emblemàtics el Parc de Montjuïc, s/n, posseeix algunes de les obres més representatives de l’artista. Més de 10.000 peces entre pintures, escultures, tapissos, dibuixos i esbossos.

Sobre l’espai que va concebre personalment l’artística com un lloc privilegiat per a compartir i gaudir de l’art, es va recolzar en un patronat que el mateix configuro. Un edifici promotor del llauri contemporani. Joan Miró com a pocs va ser un artista que va saber conviure amb el seu temps, va ancorar l’art a la societat a la qual pertanyia.

La fundació es va inaugurar el 10 de juny de 1975, situada a la muntanya de Montjuïc, en un edifici obra de l’arquitecte Josep Lluís Sert, amic personal del pintor. Sert ho va concebre com un espai obert, amb grans terrasses i patis interiors que permetessin una correcta circulació dels visitants del museu. L’edifici es va ampliar en 1986 per a donar cabuda a la biblioteca i a l’auditori.

LINK- Activitats FAMILES Fundació Joan Miró